Teisipäev, oktoober 15, 2013
 

Kohtumised raamatukogus

Igaaastased üleeestilised raamatukogupäevad kestavad kümme päeva, 20.–30. oktoobrini. Sel ajal pakuvad raamatukogud võimalust kohtuda huvitavate inimestega.
Kärdla linnaraamatukogus tutvustavad oma tegevust ja loomingut esmaspäeval, 21. oktoobril pärandikandjad: kell 11–12 Hiiumaa muuseumi pea­varahoidja Kadri Kuusk, kell 13–14 sepp Sven Kokkota ja kell 15–16 käsitöömeister Anneli
Tissari. “Valik sai selline, kuna lõppema hakkab kultuuripärandi aasta ja raamatukokku külla tulevad inimesed kannavad edasi meie esivanemate oskusi,” selgitas raamatukogu direktor Marika Võsamaa. Nende käteosavusest sündinud loomingut saavad külastajad näha “Ühe laua näitusel”. Meistritele saab ka küsimusi esitada.
Lisaks saab nende kümne päeva jooksul kauaks kätte jäänud raamatuid tagastada viivisevabalt.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411