Reede, oktoober 25, 2013
 

Kohtumised raamatukogus

Harda Roosna | Hiiu Leht
Raamatukogupäevade ajal on kolmapäeval, 30. oktoobril kell 18 Kärdla linnaraamatukogus Rookopli 18 huvitav külaline – klaasikunstnik Kalli Sein.
Sein kolis koos hiidlasest abikaasa kunstnik Valev Seinaga 2009. aastal päriselt Hiiumaale. Suvehiidlased olid nad enne seda oma veerandsada aastat. Kunstnikepaar on Lauka külla ehitanud ateljee, kus nad töötavad valmistades nii klaastaieste ainueksemplare kui väikeseeriaid. Pildil on Kalli Sein klaasisulatusahju juures.
Tänavu suvel korraldas Kalli Sein koos teatrikunstniku Maret Kukkuri ja abikaasa Valev Seinaga ning Kõrgessaare valla toel Reigi pastoraadis Eesti klaasikunsti ülevaatenäituse, mis oli ülimenukas – näitust käis vaatamas üle 3000 külastaja.
Neljapäeval, 31. oktoobril on raamatukogus taas huvitav külaline: kell 13 hakkab rääkima lastekirjanduse uurija Krista Kumberg, kes teeb ülevaate mullu ja tänavu esimesel poolaastal ilmunud Eesti algupärasest ja tõlkelastekirjandusest. Sellele loengule on oodatud kõik, kuid eriti õpetajad ja lasteaiaõpetajad.
Kuni 30. oktoobrini saavad linnaraamatukogu lugejad raamatuid tagastada viivisevabalt.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411