Reede, oktoober 11, 2013
 

Äritarbija nutikas elektriost


Võrdlusportaal Energiaturg.ee korraldab teisipäeval, 15. oktoobril kell 11–13 Hiiu maavalitsuse majas Leigri väljak 5 ettevõtjatele tasuta infoseminari “Äritarbija nutikas elektri­ost”, kus juhtiv analüütik Pirmin Tamm käsitleb äritarbija elektriostu praktilisi küsimusi.
Seminaril räägitakse tarbimisandmete analüüsimisest, elektriostu õigest ajastamisest, sobiva lepingutüübi valimisest, pakkumiste võrdlemisest ning kõige olulisematest lepingutingimustest. Samuti jagatakse avaliku sektori äritarbijatele nõu elektri riigihangete olulisemate aspektide kohta.
Osalemisest palutakse teatada seminar@energiaturg.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411