Reede, september 6, 2013
 

Uuskari–Kaibaldi viies koht

Hiiumaa rannavollepaaril Markus Uuskari–Stefan Kaibald oli väga töine augustikuu, ütles Ülari Kaibald Hiiumaa võrkpalli­klubist. Noormehed esindasid Eestit kahel rahvusvahelisel võistlusel.
16.–18. augustini võistlesid nad Valgevenes U–18 vanuseklassi Ida-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (EEVZA) meistrivõistlustel. Meie noormehed näitasid väga südikat mängu, tasuks viies koht. Esikolmiku moodustasid kolm Venemaa paari, neljas oli koduväljakutel mänginud Valgevene ja viiendad meie poisid.
Ülari Kaibald jäi rahule ka noormeeste tulemusega 28.–31. augustini Valgevenes toimunud Euroopa Meistrivõistlustel U–18 vanuseklassile, kus tiim Uuskari–Kaibald jäi jagama 17. kohta. “Kokkuvõtteks võib meie poiste rannavolle hooajaga väga rahule jääda – võideti Eesti meistritiitel. Seekord Euroopa meistrivõistlustel kõrgete kohtade eest mängida ei õnnestunud, sest selles vanuseklassis mängiti esimest aastat ja endast aasta-poolteist vanemate vastu,” hindas Ülari Kaibald. Ta avaldas lootust, et ehk õnnestub noormeestel järgmise hooaja tiitlivõistlustel paremaid tulemusi näidata, kuna siis ollakse niiöelda omavanuste vastu.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411