Teisipäev, september 17, 2013
 

Tipprestoranid toetavad Lauka kooli sööklat

Pühapäeval, 15. septembril mängivad Tallinnas Schnelli staadionil jalgpalli Eesti parimate restoranide kokad. Heategevuslikul jalgpalliturniiril Chefs Cup 2013 selgitatakse endi hulgast parim ja loterii tulust toetatakse Kõrgessaare valla Lauka koolisööklat.

Turniiri korraldaja Pädaste mõisa kokk Peeter Pihel ütles, et koolisöökla, mida toetada, valitakse alati koostöös Evelin Ilvesega.

Ilves, kes on Lauka kooli sööklat külastanud, hindas, et seal tehakse head tööd ning ollakse aktiivsed, et õpilastele parimat pakkuda, nii langeski seekord valik Lauka koolile.

Kõrgessaare abivallavanem Katrin Sarapuu, kes kuulis uudisest Hiiu Lehe ajakirjanikult teisipäeval, oli siiralt õnnelik: “Täna on Kõrgessaare valla taastamise 21. aastapäev ja see uudis on suurepärane sünnipäevakingitus.” Tema sõnul tuleb abi täiesti õigel ajal, sest söökla seadmepark vajaks nii täiendamist kui mõne seadme väljavahetamist.

Sarnaselt mullusele, oodatakse ka tänavu turniirile mängima 16 võistkonda. Turniiri avasõnad ütleb Kärdla linnapea Georg Linkov. Eelnevatel aastatel on turniiri hea tegevusliku loterii abil aidatud seadmeparki täiendada Rosma ja Kihnu koolisööklal.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411