Teisipäev, september 10, 2013
 

Tennise ABC grupp tähistas aastapäeva

Johanna Aaslepp
Mullu septembri alguses tuli inspireerituna huvilisterohkest teabepäevast Tennise ABC kokku grupp täiskasvanuid sooviga pühendada kaks õhtut nädalas tennise­mängu saladuste väljaselgitamisele.
Hoolega käidi koos Hiiumaa tenniseklubi väljakutel, õhtuhämarusest ja väikestest vihmasabinatestki hoolimata, kuni oktoobriilmad veel väljas mängida lubasid. Kuna õpihimu ja mängutahe aina suurema hoo sisse said, ei mallatud ka talvekuid vahele jätta. Mängimas käidi kus mujal, kui Kärdla ühisgümnaasiumi võimlas. Alustati laupäeviti, kuid teadmiste ja oskuste kasvades võeti tennis oma päevakavva ka pühapäevil ja tuli juurde ka uusi huvilisi.
Kui sügiskuudel ja talvel harjutati tavapärastest pisut suuremate, pehmemate ja kergemate nn punaste pallidega, siis ajaks, kui maikuupäike seltskonna kunstmuruväljakule meelitas, oldi juba valmis mänguks standardpallidega.
Nähes suvel kursuslaste silmnähtavat edenemist, tundus ainumõeldavana tähistada 30. augustil Tennise ABC aastapäeva karikavõistlustega.
Sündmus saigi teoks, osalemas oli seekord vaid viis kursuslast ja samapalju kutsutud külalisi. Võistluse formaat tõi välja nii tenniseõhtu parimad – Liisa Apri ja Airi Illison-Gruzi, kes on olnud aastate eest tenniseklubi õpilased, kui Tennise ABC karikavõitja. Teabepäeval esmakordselt tennisereketi kätte võtnud ja aastapäevaturniiril kolmandaks pürginud Maarika Matt ongi esimene Tennise ABC karikavõitja.

TIIU MASING
tennisetreener

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411