Reede, september 27, 2013
 

Puuetega inimeste uued võimalused

Oktoobrist on Kärdla puuetega inimestel sotsiaalkeskuses Kõrgessaare mnt 2 rohkem ruumi ja võimalusi.

Kärdla sotsiaalkeskuse juhataja Elle Voolma rääkis, et seni käis tegevustoas kitsas ring inimesi, kellele osutati riikliku erihoolekande teenuseid. Ruumides, kust kolis nukuteatrisse Uus tn 1 Lea Sibul-Poola nukkude näitus “Teatrinukkude maailm”, on nüüd koht puuetega inimeste päevakeskuse jaoks. Sinna oodatakse kõiki puudega inimesi aega veetma ja mõne huvialaga tegelema. Ka on päevakeskuses võimalik lugeda ajakirju-ajalehti, saada sotsiaalnõustamist ja kasutada arvutit ning teha erinevat käsitööd. Kõik huvilised on oodatud uute võimalustega tutvuma teisipäeval, 1. oktoobril kell 10.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411