Teisipäev, september 3, 2013
 

Päästeõppus laiul

Kolmapäeval korraldab Hiiumaa päästepiirkond esimese päästeõppuse laiul. Laiul mängitakse läbi olukord, kus on puhkenud tulekahju ning lisaks päästekopteritele tuleb ka päästjad ja laiu maaomanikud appi tuld kustutama viia.

Päästekoptereid seekord päriselt kohale ei tellita, kuid otsitakse lahendusi ja katsetatakse koostööd päästjate ja piirivalvurite vahel, kes oma paatidega päästjad laiule toimetavad. “Tulekahjukohale” sõidetakse Salinõmme sadamast. Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma rääkis, et Hiiumaa laiul korraldatakse päästeõppus esmakordselt. “Siiani pole midagi juhtunud, aga aasta aastalt kasvab laiu külastajate arv ja ka maastikupõlengu tõenäosus,” nentis ta.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411