Teisipäev, september 17, 2013
 

MKMi kantsler Hiiumaa-visiidil

Neljapäeval tuleb Hiiumaale majandusja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske. Kantsler avab pidulikult Hiiumaa viimaste aastate ühe suurema investeeringu Kärdla lennuvälja garaažikompleksi, mille maksumus enam kui miljon eurot.

Muuhulgas külastab kantsler ASi Dagöplast Käina plastitehast, osaleb elektrivarustuse nõupidamisel Hiiu maavalitsuses, tutvub OÜ Arteran Grupp Yachts katamaraani ehitusega Lehtmas, Kärdla sadama lähipiirkonna planeeringuga ning Click&Grow nutikate lillepottide tootmisega plastitehases M ja P Nurst.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411