Teisipäev, september 17, 2013
 

Kõlarite perekondlik valimisliit

Eelmises Hiiu Lehes loetletud seitsmele valimisliidule lisandus veel kaks.

Lisaks liidu Üks Hiiumaa liikmetele pürgivad tekkiva Hiiu valla volikogusse valimisliidu Vabad Hiiumaa Kodanikud liikmed. Seitsmeliikmelise nimekirja esinumber on kunagine Kärdla linnapea ja endine IRLi liige, Rinno Lige.

Kolmeliikmelise valimisliidu Surf ja Seiklus liikmed on seiklusettevõtjast isa Paap Kõlar, poeg Palle ja tütar Kelli Kõlar. Ristna Surfiparadiisis tegutsevad Kõlarid kandideerisid eelmistel kohalike omavalitsuste valimistel Kõrgessaare volikogusse. Siis kuulusid samanimelisse valimisliitu Palle ja Kelli Kõlar, kes kogusid vastavalt 17 ja 1 häält.

Tänavustel valimistel osaleb Hiiumaal üheksa valimisliitu, üks rohkem kui eelmistel valimistel.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411