Teisipäev, september 24, 2013
 

Koguneb laste teadusklubi

Laste teadusklubi koguneb esimest korda septembris. Klubisse on oodatud kõik mulluseid osalejaid, uusi liikmeid võetakse vastu järgmise aasta jaanuarist, selgitas Palade loodushariduskeskuse juhataja Karin Poola. Huvilisi oodatakse kas täna, 24. septembril või neljapäeval, 26. septembril kl 16.30.
Kogunemine Palade loodushariduskeskuse kivimitemajas, mis asub Soera talumuuseumi juures. Koos    siirdutakse sügisesele otsimisretkele, mis eeldab, et osalejail on seljas ilmastikule vastavad riided.
Mullu osales Laste teadusklubi tegevuses 40 õpilast ja kokku saadi kahel päeval kuus septembrist maini. Läbivaks uurimisteemaks nii mullu kui tänavu on vesi ja õhk.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411