Reede, september 27, 2013
 

Kärdla kunstmuruga jalgpalliväljaku ehitus algas

Äsja algasid Kärdla kunstmurukattega jalgpalliväljaku I etapi ehitustööd.

Kunstmuruga väljakust on saare jalgpallurid pikka aega puudust tundnud. Praegu saab jalgpallitrenni teha vaid Kärdla staadioni muruväljakul, kuid võistlustel tuleb tihti käia mängimas kunstmuruväljakutel. Jalgpallurid on rääkinud, et kunstmuruväljakul käitub pall teisiti kui looduslikul murul ning kui pole kunstmurul treenimise võimalust, jäädakse vastava kogemusega mängijatele alla. Järgmisest aastast see treenimisvõimalus tekib.

44×25 meetri suurune väljak rajatakse Nuutri tn 21 asuva Mängude maja krundile. Sel sügisel teeb ehitaja, OÜ Hiiu Teed ära mullatööd, paigaldab aiapostide alused, valgustuskaablid ja valgustuspostide alused. Tööd jätkatakse kevadel ja valmis peaks kõik saama juuli keskpaigaks.

Tööde tellija on Kärdla linnavalitsus, kogumaksumus 60 000 eurot. 16 000 euroga toetas Kärdla linnavalitsust väljaku rajamisel Hiidlaste koostöökogu läbi LEADER programmi.

HR

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411