Reede, september 27, 2013
 

Hea Sõna auhind teleajakirjanik Tiina Jaaksonile

Eesti naistoimetajate ühendus tunnustab Hea Sõna auhinnaga teleajakirjanik Tiina Jaaksonit.
Auhind antakse üle täna keskpäeval Tallinnas Euroopa majas algaval meediapäeval “Kära meedia pärast VII”.
“Hea sõna tähendab minu jaoks head ajakirjandust, mis eeldab ajakirjanikelt kompetentsust, informeeritust, analüüsivõimet, suutlikkust eristada olulist ebaolulisest ning võimet mõista ühe või teise sündmuse laiemat mõju,” ütleb tänavuse Hea Sõna auhinna laureaat Tiina Jaakson.
Tiina Jaakson (pildil) on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjanduse erialal, ajakirjanikutööd alustas ta 1990. aastal ajalehe Läänlane ja seejärel Lääne Elu toimetajana, 1993. aastast töötab “Aktuaalse kaamera” toimetajana, aastail 2006–2011 juhtis ta ETV saadet “Aeg luubis” ja 2011. aastast on saatejuhiks Vikerraadio “Opositsioonitunnis”.
MTÜ Eesti Naistoimetajad juhatuse liige Kadi Alatalu ütles, et Hea Sõna auhinnaga tunnustab ühing Jaaksoni täpset ja analüüsivat tööd uudisteajakirjanikuna, kelle saateid ja saatelõike vaadates-kuulates saab olla kindel, et need on tõesed, objektiivsed ja tasakaalustatud. “Tema uudislood nii poliitikast, majandusest kui kultuurist on huvitavad, sisukad ja hästi sõnastatud. Selle tagab üleüldine erudeeritus – kestev õpihimu, suur lugemus ja sügav kultuuri­huvi. Ka väljendab Tiina Jaakson end heas emakeeles – selgelt, täpselt ja arusaadavalt,” lisas Alatalu.
Lisaks meenekirjale saab tunnustatu ajakirjanikust kunstniku Aita Nurga maali, mis inspireeritud auhinnasaaja isikust. Hea Sõna auhinda antakse välja seitsmendat korda. Varem on selle pälvinud ajakirjanikud Margit Kilumets, Madis Jürgen, Hille Karm, Margus Saar, Jelena Skulskaja ja Kaja Kärner.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411