Teisipäev, september 10, 2013
 

Aususe ja usalduseta edukalt?

Valimisliidu nime valides tuleb hoolega mõelda, et mitte jätta liiga avarat tõlgendamsiruumi.
Näiteks volitatud esindaja, kes eelmistel kohalike omavalitsuste valimistel osales valimisliiduga Ausus ja usaldus, läheb nüüd valimistele vastu omadussõnaga “edukas” tähistatud valimisliiduga. Mis siis aususe ja usaldusega sai? Kas need vahetati edu vastu või said otsa?
Ka valimisnimekiri Hiiumaa Heaks pole kõige parem valik, kuna on laenatud Facebooki sellenimeliselt grupilt. Muidugi on nimi juba tuntud, kuna seda kannab mitu aastat tagasi loodud Facebooki grupp. Võib jääda mulje justkui oleks FB iseenesest justkui sõltumatus grupis juba paar aastat tehtud eeltööd just selle nimekirja valimisvõiduks.
Aga võib olla oligi see grupi loojate eesmärk algusest peale? Kandideerib ju ka grupi looja ja varasem toimetaja Rinno Lige tänavustel kohalike omavalitsuste valimistel. Sel juhul on tegemist väga kalkuleeritud otsusega, millest oleks grupi liikmeid siiski teavitada võinud.

10. september 2013

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411