Teisipäev, august 13, 2013
 

Homne viimane reis Rohukülast väljub kuni 30 minutit hiljem

Väinamere Liinide teatel lükkub sel kolmapäeval, 14. augustil kell 22.00 väljumine Rohukülast kuni 30 minutit hilisemaks, et laev saaks ära oodata mandrilt tuleva bussi Hiiumaa jalgpallilastega.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul väljub kolmapäevane viimane reis mandrilt Hiiumaa suunas vahemikus kell 22.00-22.30. „Palume reisijatel kindluse mõttes tulla sadamasse õigeks väljumisajaks, sest kohe, kui jalgpallilapsed on laevas, läheb sõiduks,“ lausus Hiiuväin.

Kolmapäevase viimase reisi palus edasi lükata Kärdla Linnavalitsus. Hiiumaa jalgpallinoored osalevad sel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrites, mille ühe osana sõidavad noored kolmapäeval Tallinna, kus peavad omavahel erinevaid võistlusi, osalevad staadionilaulupeol ja toetavad ühiselt Eesti koondist maavõistluses Lätiga. Hiiumaalt on seal 44 last ja 4 treenerit.

HL

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411