Teisipäev, august 6, 2013
 

Heltermaa–Rohuküla liinil rekordarv sõidukeid

Väinamere Liinide teatel püstitas sõidukite arv pühapäeval läbi aegade rekordi, kui Heltermaa–Rohuküla liinil teenindati 1227 sõidukit.
Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on see Hiiumaa liinil läbi aegade suurim sõidukite arv päevas. “Kui Hiiumaa ja Regula koos suutsid eile üle Väinamere viia päeva jooksul 1227 sõidukit ning seda kuni neljatunnise ooteajaga, siis kahe vana laeva ajal oli päevane rekord vaid 881 sõidukit päevas ning sedagi seitsme–kaheksatunnise ooteajaga. Oleme saanud palju tagasisidet nii Hiiu ürituste korraldajatelt kui ka reisijatelt, kes on avaldanud tänu sujuva reisimise eest,” rääkis Treiel.
Pühapäevase rekordi taga olid suuresti nädalavahetusel saarel samaaegselt toimunud suurüritused, kuid huvi Hiiumaale reisimise vastu on ka üldiselt väga kõrge ja üha kasvab, tõdes Treiel. Viimastel kuudel hüppas tipp-päevade sõidukite arv varasemalt 800-lt pühapäevasele 1227-le.
Treiel ütles, et ettevõte tegeleb lahenduste otsimisega, kuidas liiklemist hiidlaste ja turistide jaoks veelgi mugavamaks teha. “Kindlasti on Heltermaa–Rohuküla liinil vaja kaht suurt Hiiumaa-sugust parvlaeva,” ütles Treiel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411