Reede, august 30, 2013
 

Finišeerus Hiiu Teed rannavollesari

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Rannavolle karikasarja üldarvestuse esikoha võitis naiste arvestuses Maret Pukspuu, teine oli Kersti Golub, kolmas Leana Lemkov, neljas Anett Karjamaa, viies Mirjam Uuskari ja kuues Jaana Üksik. Meeste arvestuses võitis esikoha Tõnis Villmäe, teine oli Silver Laidro, kolmas Kaius Põtter, neljas Teet Teemets, viies Marek Sahtel ja kuues Kaspar Kibuspuu. Hiiu Teed rannavolle karikasari koosnes viiest etapist, neist viimane oli mõeldud segapaaridele. Mängud algasid 15. juunil Käinas ja ka viimane etapp peeti sealsamas. Vahepeal peeti mänge ka Luidjal ja Emmastes. Võitja selgus kolme parema etapi ja segapaarismängu tulemusena. Kokku osales turniiril 42 võrkpallurit, 19 naist ja 23 meest.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411