Reede, august 30, 2013
 

Aasta õpetaja 2013 Anu Maasel

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Eile kuulutas Hiiu maavanem Riho Rahuoja õpetajate õppeaasta alguse kokku­saamisel välja tänavuse Hiiumaa aasta õpetaja tiitli saaja, kelleks on Käina gümnaasiumi algklasside õpetaja Anu Maasel.
Käesoleval õppeaastal on tal juhatada 5. klass, lisaks õpetab ta matemaatikat kuuendas klassis. Käina gümnaasiumi õppealajuhataja Urve Pärnamaa rääkis, et 35aastase töökogemusega pedagoogina on õpetaja Maasel vajadusel nõustanud kolleege ning jaganud oma rikkalikke
õppematerjale.
“Anu Maaseli töö on põhjalikult planeeritud. Ta suunab õpilasi õppima, toetab nende isiksuse arengut ning püüab julgustada ja tunnustada iga õpilast, et tagada sellega õpilase eduelamus,” kiitis Pärna­maa.
Veel ühe plussina märkis ta, et Anu Maasel osaleb oma klassiga pidevalt projektides ja konkurssidel nagu näiteks tänavusügisene “Sirguvad söögisellid”, mis toredasti klassikaaslasi liidab ja kaasab lapsevanemaidki.
Aastakümneid koos Anu Maaseliga töötanud endine Käina kooli direktor ja praegune sotsiaalpedagoog Aimi Säremat rääkis, et Anu on õpetajaks n-ö sündinud. “Temas on see miski, mis teeb õpetajast väga hea õpetaja – ta on töökas, täpne, järjekindel, põhjalik, nõudlik, loov, pühendunud ja tema tunnid on põnevad ning õpilased õpivad õhinaga, on usinad, kohusetundlikud, viisakad,” loetles Säremat. Ta lisas, et kolleegina on Anu hea ja abivalmis ning temast peetakse koolis väga lugu.
Laupäeval, 5. oktoobril toimub Tartus Vanemuise kontserdimajas esmakordselt haridustöötajate auhinnagala, kuhu Hiiumaalt on kutsutud Anu Maasel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411