Reede, juuli 26, 2013
 

Viiu Härmi salongiõhtu Soeras

Soera talumuuseumi peretuba saab täna salongiks, kus oma luuletusi esitab Viiu Härm. Luuleridu täiendavad autori fotoobjektiivi ette jäänud hetked. “Tema pilte kohe peab rahvale näitama ja luulet kuulama, on ta ju meie inimene ja tunnetab meie olekut,” ütles Soera talumuuseumi perenaine Õie Laksberg.

Viiu Härm on sündinud Kõrgessaare valla maadel asuvas Puski külas Selja talus. Tema ja ta abikaasa Paul Erik Rummo suvekodu on Soera talumuuseumi lähedal. Laksberg ütles, et mõlemad on Soera talumuuseumis  sagedased külalised. Seekord otsustati koos korraldada üks hubane luuleõhtu. Salongiõhtu algab paarisajaaastases taluhoones reedel, 26. juulil kell 18.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411