Reede, juuli 26, 2013
 

Teeremondi algus lükkub edasi

Kärdla Rookopli ja Sadama tänavate remondi algusaega nihutatakse seoses 3. augustil toimuva Kärdla kohvikutepäevaga selleks, et remont ei segaks tavaliselt väga külastajaterohket sündmust. OÜ Hiiu Teed pidi töödega alustama 1. augustist ja kohvikutepäeva korraldajad MTÜst Kärdla kohvikutepäev olid juba üsna murelikud, et kui vana asfalt tänavatelt eemaldatakse, toob see kaasa tolmu.

Kärdla Rookopli ja Sadama tänavate remondi algusaega nihutatakse seoses 3. augustil toimuva Kärdla kohvikutepäevaga selleks, et remont ei segaks tavaliselt väga külastajaterohket sündmust. OÜ Hiiu Teed pidi töödega alustama 1. augustist ja kohvikutepäeva korraldajad MTÜst Kärdla kohvikutepäev olid juba üsna murelikud, et kui vana asfalt tänavatelt eemaldatakse, toob see kaasa tolmu.

Tavaliselt avatakse kohvikutepäev linna keskväljakul ning kohvikuid leidub üle linna. Seekord paikneb valdav osa 15 ühepäevakohvikust just Keskväljaku, Rookopli, Vabaduse tänava, Vabrikuväljaku ja Kärdla sadama lähikonnas.

“Keskväljakut rekonstrueerimise käigus ei uuendata ja enne kohvikutepäeva töödega ei alustata,” kinnitas Kärdla linnavalitsus arengu- ja majandusosakonna juhataja Kaidi Nõmmerga. Tööd algavad esmaspäeval, 5. augustil. Teekatteid remonditakse tänavalõikudel Heltermaa–Käina–Kõrgessaare maantee ringristmikult kuni Tiigi ja Hiiu tänavate ristumiseni ning Valli tänava ristumisest Keskväljaku põhjaservas kuni ristumiseni Kalda tänavaga. Uuendatakse nii sõidu- kui kõnniteed, rajatakse sadevete äravoolud, tänavavalgustus ja osaliselt rekonstrueeritakse linna elektriliine. Tööde ajaks muudetakse liikluskorraldust lisaks autodele ka busside ja jalakäijate jaoks. Tööd peavad olama valmis 31. oktoobriks.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411