Teisipäev, juuli 9, 2013
 

Suur tänu hoolimise eest

Käina valla elanik Malle Kobin helistas toimetusse, et rääkida temaga juhtunud loost, mis tema hinnangul erakordne, aga Hiiumaa jaoks jällegi üsna tavaline. Kobin rääkis, kuidas käis Hiiumaa Selveris ja ostis muuhulgas kaks väikest plastmassist säilituskarpi, milles hea hoida ja lastele kaasa anda kodus valmistatud võid. Kodus avastas ta, et üht karpi pole. “Olin juba leppinud, et ju ma selle kusagil maha pillasin, kui tuli telefonikõne. Mobiil näitas mingit võõrast numbrit, võtsin kõne vastu ja mulle helista Selveri müüja, et ma olla oma karbi sinna unustanud! Kui palju on suvel Hiiumaal ja Selveris rahvast ning mina ja mu karp jäime talle meelde! Ma olin nii üllatunud – niisugused inimesed tuletavad mulle ikka ja jälle meelde, et ma elan Hiiumaal ja niisugused asjad on võimalikud ainult siin,” ütles Malle Kobin ja soovis Selveri sõbralikke ja tähelepanelikke müüjaid tänada Hiiu Lehe vahendusel.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411