Teisipäev, juuli 16, 2013
 

Ratsutajad tõid Raikkülast häid kohti


Ivar Faifruk
Poniklassis oli 16 võistleja võidukas hulgas Birgit Laupä hobusel Windhover. 100 cm parkuuris võidutses taas Birgit Laupä hobusel Swet Dreams, teine oli Maris Suuster  hobusel Flaming Sambuca ja kolmas samuti Maris Suuster hobusel Rilana. Kokku oli 100 cm parkuuris 21 võistlejat.
110 cm parkuuris kuulusid 14 võistleja hulgas neljas ja viies koht samuti Maris Suusterile hobustel Rilana ja Flaming Sambuca. “Sellel kõrgusel oli väga raske rada, ka minul tuli kummagi hobusega ratsutades latt maha,” ütles Suuster. Ta lisas, et üldiselt oli tegemist hästi korraldatud ja huvitava võistlusega, paraku juhtus ka äpardus. “Plaanisime minna Raikküla võistlusele kuue hobusega, kuid laupäeva varahommikul otsustas üks hobune auto peale minekust keelduda,” rääkis Suuster. “Seega Anni Julge kahjuks  startida ei saanudki, kuid ta oli neil võistlustel väga tubli abiline.” Hiiumaalt osalesid Soo-Oru talli viis ratsut ja neli ratsanikku. Johannes Kiiveril seekordsed sõidud ei õnnestunud.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411