Reede, juuli 26, 2013
 

Palade kool koolisööklate konkursil

Tervise arengu instituudi konkursil “Parim koolisöökla” on tänavu esindatud 12 maakonda, esmakordselt ka Hiiu maakond. Konkursil osaleb Palade kooli söökla, mille peakokk on Ulvi Mänd.

Kokku osaleb konkursil 21 koolisööklat, neist 9 esmakordselt. Kaheksandal konkursil osalevad Kehra gümnaasium, Laagna gümnaasium, Nõmme põhikool, Rahumäe põhikool, Tallinna 9. kool, Kammeri kool, Tartu Tamme gümnaasium, Häädemeeste keskkool, Paikuse põhikool, Surju põhikoollasteaed, Jõhvi gümnaasium, Kuressaare gümnaasium, Luua algkool, Martna põhikool, Sõmeru põhikool, Misso kool, Parksepa keskkool, Paide valla lasteaed-kool, Türi toimetulekukool, Põlva ühisgümnaasium ja Palade põhikool.

Eesti parim koolisöökla selgub oktoobri lõpus Tallinna toidumessil peetavas finaalis, kus kokkadel tuleb etteantud aja jooksul valmistada koolipäeva näidislõuna ja üks uuenduslik lisaroog. Finaalis osaleb kuus kooli. Millised osalevatest koolidest lõppvõistlusele pääsevad, selgub 3. oktoobriks, mil toiduasjatundjatest koosnev žürii on läbi vaadanud ja hinnanud koolidelt eelvooru laekunud materjalid.

Konkursi peaauhinnaks on reis Stockholmi messile GastroNord. Kõikidele finalistidele on toetajate poolt välja pandud ka kingitused. Lisaks saavad kõik koolid, kes konkursil osalevad, Tervise arengu instituudilt individuaalse analüüsi ja soovitused.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411