Teisipäev, juuli 16, 2013
 

Lea nukkude muuseum avatud

Kärdla nukuteatri kunstilise juhi Lea Sibul-Poola valmistatud teatrinukkude näitus on taas avatud Uus tn 1 asuvas nukuteatri majas. Juulis ja augustis on näitus avatud N, R, L kl 12–15. Pileti hind 20 senti. Lea Sibul-Poola on juba üle poole sajandi olnud aktiivne harrastusnukuteatri viljeleja, õpetaja ja nukumeister, kelle käe alla valminud lugematu arv teatrinukkusid. 22. juulil tähistab rahvusvahelise nukuteatrite liidu UNIMA auliige, Hiiu maakonna teeneteplaadi omanik ja Kärdla linna preemia laureaat Lea Sibul-Poola 84. sünnipäeva.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411