Teisipäev, juuli 2, 2013
 

Kuulikodu avatud uste päevad

Sel reedel ja laupäeval, 5. ja 6. juulil on kõigile avatud Hiiuumaa loomade varjupaik Kuulikodu.
Külalistele pakutakse reede, 5. juuli õhtul kl 20 kuulata kontserti, esinevad Jaan Sööt, Indrek Elmend ja Joanna Jürimäe. Saab kaubelda laadal, avatud on kohvik, kohal on toredad loomad ja hoolivad inimesed, kes juhivad loomakaitseteemalisi jututubasid. “Ootame liikmeid, sõpru, vabatahtlikke, annetajaid, loomakaitsjaid, toetajaid, teisi organisatsioone ja kõiki, kellele loomad korda lähevad,” kutsub Kuulikodu perenaine Kadri Taperson koos sõpradega.
Avatud on annetuskast, sest Kuulikodu tegutseb tänu eraisikute toetusele.
Juunikuus toimus Kuulikodu heaks annetuskampaania, mille ajal 102 inimest annetasid kokku 1270 eurot. Osavõtjate vahel loositakse välja Fra Mare Thalasso spaa majutuspakett kahele. Võitja selgub 5. juuli õhtul Kuulikodu sõprade päeval.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411