Reede, juuli 26, 2013
 

Kohtumine moedisaineri Magnus Lõppega

Kolmapäeval, 31.juulil  kell 15 algab linnavalitsuse saalis kohtumine noore moedisaineri Magnus Lõppega, kes räägib oma teest väikesest Hiiumaa poisist rahvusvaheliselt tuntud moedisainerini, näitab portfoolio ja video vahendusel tehtud töid ning vastab kuulajate küsimustele.

Magnus Lõppe räägib inglise keeles, kuna kohtumisel osaleb ka väliskülalisi. Kohtumine on avatud kõigile. Sündmust rahastab  programm Euroopa NooredTänavu juunis sai Magnus Lõppe magistrikraadi Londonis kuninglikust kunstikolledžist, kus ta õppis meestemoe disaini. Tema looming on juba pälvinud tähelepanu ja tunnustust mitmetel moelavadel ja konkurssidel.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411