Teisipäev, juuli 16, 2013
 

Itaalia äripartnerid võtsid tagasi hagi ASi Hiiumaa Erametskond vastu

Kohtunik Ruth Sild teatas, et päev enne kohtuistungi toimumiskuupäeva, 12. juulit võtsid ASi Hiiumaa Erametskond aktsionärid, Maria Vaccari, Giorgio Rondolino ja Gian Andrea Carabelli oma hagi tagasi ning kohus lõpetas menetluse 11. juulil.
Vaccari, Rondolino ja Carabelli vaidlustasid likvideerimisel oleva ASi Hiiumaa Erametskond 29. juuni 2012 ja 4. oktoobri 2012.a. aktsionäride üldkoosoleku otsused ja nõudsid nende otsuste tühisuse tuvastamist.
Hiiu Leht kirjutas ekslikult nagu oleks nende hagi esitatud ASi Hiiumaa Erametskond juhataja vastu, tegelikult vaidlustasid äripartnerid ettevõtte üldkoosoleku otsused.
Üldkoosoleku määratud likvideerija Andrus Ilumets selgitas, et tegemist oli ettevõtte väikeaktsionäridega ning otsus ettevõte likvideerida tehti täiesti õiguspäraselt, üldkoosoleku häältega. “Ettevõtte juhtkond, antud juhul likvideerija seisab kõigi aktsionäride võrdse kohtlemise eest ega allu mingitele väljapressimistele – kõik otsused on üldkoosoleku poolt sajaprotsendiliselt kooskõlastatud,” kinnitas Ilumets. Ta selgitas, et hetkel on likvideerija poolt esitatud likvideerimisplaann jõus 25000 häälega, ehk üldkoosoleku täismandaadiga.
Ka on ASil Hiiumaa Erametskond rohkem aktsionäre kui märgitud Krediidinfos – kokku 12. Mullu 29. juunil otsustas aktsionäride üldkoosolek ASi Hiiumaa Erametskond tegevuse lõpetada.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411