Teisipäev, juuli 16, 2013
 

Hiiu Folgi loodusõhtud

Hiiumaal kestavad kolmapäevani Hiiu Folgi keskkonnaõhtud Villalaos. Täna kella 19-st räägib bioloogist ajakirjanik Juhani Pütsepp, missugune paistab Eestimaa siis, kui võtta aega ja kõndida see üht- või teistpidi läbi – just seda ta koos fotograafiga oma töö tarbeks on teinud. Kell 20 algab ansambli Kokkukukkumine kontsert, musitseerivad Jaak Johanson, Ain Agan, Mai Agan, Krista Citra Joonas. Kolmapäeval kella 19-st räägib zooloog Peep Männil tänavuse aasta loomast – hundist – ning tema suhetest teiste metsloomade ja inimestega, samuti huntide olukorrast teistes riikides. Jagatakse ka värskeid uudiseid Läänemaa šaakalitest. Muusikalise poole eest hoolitsevad sel õhtul akordionist Indrek Liit ja Peep Männil.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411