Teisipäev, juuli 30, 2013
 

Härmi salongiõhtu üllatas rahvarohkusega

Reedel kogunes Soera talumuuseumi peretuppa Viiu Härmi salongiõhtule rahvast tunduvalt rohkem kui seal taluaegadel ümber laua tavapäraselt istus.

Pinke ja pitsusid juurde tuues mahutas peretuba üle kolmekümne külalise. Õhtu avas Soera talumuuseumi perenaine Õie Laksberg, kes ütles, et pärandiaastal on paslik käegakatsutava kõrval au sisse tuua ka suuline looming: lood ja luuletused. Viiu Härm näitas pilte oma lapsepõlvemaalt Puski külas. Luuletusi kuulates sai nii ka näha kohti, millest autor kirjutanud.

Järgmine fotodeseeria esitles Viiu Härmi ja tema abikaasa Paul-Erik Rummo suvekodu ümbrust Kukka külas.

Kaks ja pool tundi luule, lugude ja piltide lummuses lendas kiiresti. Isegi siis, kui Viiu Härm pani jooksma viimased fotod, mis Kõpu tuletorni kohvikuski näitusel väljas, ei tõusnud keegi ega sättinud end enne minekule. Lahkuti alles siis, kui ekraan tühjaks jäi

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411