Teisipäev, juuni 11, 2013
 

Purjus ja lubadeta juhi autos sai viga kolm inimest

Neljapäeva õhtul enne kella kümmet toimus liiklusõnnetus Kõrgessaare alevikus Nõmmerga tee 2 juures, kus maastur Nissan Patrol, mida juhtis alkoholi tarvitamistunnustega ja vastava kategooria juhtimist mitteomav 25aastane Märt, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Tervisekontrolliks toimetati Kärdla haiglasse sõidukis kaasreisijatena viibinud 22aastane Mart, 27aastane Villu ja 20aastane Marten. Sõidukis olid esiistmed ja taga paremal vaid üks iste ning turvavööd puudusid.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411