Teisipäev, juuni 18, 2013
 

Presidendi vastuvõtule läheb kolm abiturienti

Tänavusele Vabariigi Presidendi Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese vastuvõtule parimatele gümnaasiumi- ja keskkoolilõpetajatele ning kutseõppeasutuste ja kõrgkoolide lõpetajatele presidendilossi roosiaias on Hiiumaalt kutsutud kolm lõpetajat: Agnus Põlder ja Rauno Sedrik Käina gümnaasiumist ja Katre Nõmmerga Hiiumaa ametikoolist.
Kärdla gümnaasiumi medalistid loobusid kohapakkumisest, kuna täpselt samal päeval, 21. juunil kell 17 algab nende kooli­lõpupidu. Käina gümnaasium peab lõpupidu laupäeval, 22. juunil kell 16. Hiiumaa ametikooli lõpu­aktus algab laupäeval, 22. juunil kell 12.30.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411