Teisipäev, juuni 4, 2013
 

Jaht tahtis juba sadamasse tulla

Eile [3. mail] tuli Kärdla reidile jaht, millel oleks juba hädasti vaja olnud sadamakohta.

HELJA KAPTEINHarda Roosna | Hiiu Leht
Paraku on Kärdla jahisadam alles ehitusjärgus ja selle suuegi võrguga suletud. Jaht jäi ankrusse umbes Rannapaargu joonel ning mehed tulid kummipaadiga maale Kärdla vetelpäästesadamas. Mehed, kes rääkisid sadama kapteni Ülo Elleriga, küsisid, kust saab õlut ja provianti osta, täiendasid oma varusid ning läksid tagasi laeva. Sadama omanik Igor Prigoda teadis, et Tšehhi päritolu mehed olid jahi rentinud Stockholmist ning võtnud sealt kursi Hiiumaale.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411