Teisipäev, mai 14, 2013
 

Võitja käis võitu vormistamas

Kolmapäeval Kanal 2 saates väljaloositud Bingo jackpoti võitis Hiiumaa naine, kellel täiskasvanud lapsed ja mitu lapselastki. “Võtame rahulikult,” ütles naine eile võitu vormistamas käies. Võidusumma eest plaanib ta remontida korteri, toetada lapsi ja käia hambaarsti juures. “Ja eks kodukohas saadakse ikka teada, et võitsime – Hiiumaa on ju nii väike,” vahendas ASi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.
Võitja ütles, et aeg-ajalt mängib ta ikka lotot; siis kui parasjagu meelde tuleb ja loositav jackpot suureks on kasvanud. Naine ütles, et on väiksemaid võite ka varem saanud, nii Bingo loto kui Viking lotoga.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411