Reede, mai 10, 2013
 

Sotsiaalminister Hiiumaa visiidil

Järgmisel nädalal on Hiiumaa visiidil sotsiaalminister Taavi Rõivas, kes tuleb saarele koos terviseameti peadirektori Tiiu Aroga.
Teisipäeval, 14. mail tutvuvad minister ja peadirektor Hiiumaa haiglaga. Koos maavanem Riho Rahuoja, haigla nõukogu esinaise Vilma Tikerpuu ja peaarst Gennadi Aavikuga arutatakse kiirabireformi tulemusi ja haigla uut arengukava, aga ka haigla tulevikuvõimalusi. Minister ja peadirektor külastavad Kärdla perearstikeskust, Kärdla sotsiaal- ja lastekeskust ning maakonna hooldekeskust Emmastes. Lisaks on ministril kavas kohtumised saare omavalitsusjuhtidega, Hiiumaa haigla nõukogu liikmetega ja erakonnakaaslastega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411