Reede, mai 31, 2013
 

Pühalepa Suur Pääsuke 2013 Lily Marlen

Pühalepa valla laste lauluvõistlusel selgitati välja Suur ja Väike Pühalepa Pääsuke, esmakordselt anti Pesamuna tiitel ühele tublile lasteaialapsele.
Laulmas oli 27 last, kõigil laulud hästi selged ja silmad säramas. Lauluvõistlusele tulnud Naksi­trallid hoolitsesid selle eest, et ükski hulkuv kass pääsukesi ei kimbutaks ning kõik võistlusest osavõtjad end hästi ja turvaliselt tunneksid. Kohal oli ka žürii, kes lauljaid hindas. Kui hääled olid koos Naksi­trallidega lahti lauldud, õpetaja Rita ja helitehnik Teedu käed ühiselt soojaks võimeldud, võiski lauluvõistlus alata.
Pesamuna tiitli võitis Eleriin Vaher, juhendaja õpetaja Jaanika Palkmann. Väikese Pääsukese tiitli võitis Lili Karukäpp Anu Röömeli lauluga “Kodus on alati hea”. Suure Pääsukese tiitel omistati Lily Marlenile Juhan Trumbi laulu eest “Nagu muinasjutt”. Kiitust ja kingitusi jagus kõikidele suurtele ja väikestele laululastele.
Tänan kõiki lauljaid , kes olid väga-väga vaprad ja tublid ning nende vanemaid, kelle toetus on meile väga oluline. Tänan kõiki pealtvaatajaid, kes olid tulnud laste kontserti kuulama ja žüriid selle raske töö eest ning kõige lõpuks kõiki neid, kelleta seda pidu poleks olnud – aitäh Klaire, Silvi, Jaana ja Antti!
KÜLLI KREEGI
õpetaja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411