Teisipäev, mai 21, 2013
 

Pindalatoetustega tuleb kiirustada

Pindala- ja keskkonnatoetuste taotlusi saab tähtaegselt esitada veel vaid täna, 21. mail, teatas PRIA pressiesindaja. Reede hommikuks oli laekunud üle 9000 taotluse, vähemalt 7000 on veel juurde oodata.
Viimastel päevadel on PRIA maakondlikes teenindus­büroodes külastajaid väga palju ja võivad tekkida järjekorrad. Paberil taotlusdokumendid tuleb täita juba enne büroosse tulekut.
Aega säästab see, kes täidab taotluse e-PRIAs endale sobival ajal. See süsteem asub kliendi sisestatavaid andmeid kohe töötlema, annab võimalikest vigadest kohe märku ja taotleja saab need veel enne taotluse esitamist ise parandada.
Pärast 21. maid saab taotlusi hilinenult esitada ja juba varem esitatud taotlustele põlde lisada veel 17. juunini. Tuleb aga arvestada, et pärast 21. maid esitatud taotluse alusel määratavat toetust vähendatakse ühe protsendi võrra iga hilinetud tööpäeva kohta.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411