Teisipäev, mai 7, 2013
 

“Metsas on hea!”

Nii arvasid 80 orienteerumishuvilist, kes 2. mail osalesid hooaja teisel orienteerumisneljapäevakul Paladel. Võistluse kordaminekule aitas kaasa ka ilus ilm.
Rõõmustas see, et startis palju noori. Enne starti vaidles mõni laps innukalt emmega, millise pikkusega rajale minna, üks ema oli lapse koju unustanud, mõnel polnud kompassi kaasas – enne starti valitses rõõmus elevus. Finiš oli sama meeleolukas – üks härra torkas SI-pulga kogemata tühjendusjaama, nii et tulemus kadus, innukalt jagati muljeid kevadisest loodusest, mõned olid leidnud rohkem punkte kui rajal oligi. Põhjuseks, et metsa on maha märgitud ka Palade kooli orienteerumise püsiraja punktid.
Kiiremad olid lühikesel rajal Ragnar Suuster, Kustu Künnapas ja Markus Kivi, keskmisel rajal Kairi Pisa, Märt Keskküla ja Inna Lepik, pikal rajal Toomas Mast, Jaan Koolmeister ja Mart Eller, valikus Arvo Rist, Regina Jõeleht ja Tanel Esta, rattaorienterumises Magnus Leht, Siim Saarnak ja Mihkel Singi. Loosiauhinnad võitsid Kaisa Ulla, Atso Keskküla ja Ragnar Suuster.
9. mail on stardipaik Palukülas suusaraja alguses. Lastele on üles seatud nööri­rada ja rattahuvilistele rattaorienteerumise rada.
Samas toimuvad Hiiumaa koolinoorte meistrivõistlused, start kell 15.
Neljapäevakute läbiviimist toetavad Kärdla linnavalitsus, Hiiumaa spordiliit, AS Jetoil, Hiiumaa Tarbijate ühistu, AS Sportland ja kultuurkapitali Hiiumaa ekspertgrupp.
EDA TÄRK
HOKi president

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411