Reede, mai 31, 2013
 

Liikluspiirangud maratoni ajal

Kolmanda rahvusvahelise Hiiumaa jooksumaratoni ajal on laupäeval, 1. juunil Kõpu poolsaarel kiiruspiirang. Kell 12–18 on Kõpu küla ja Jõeranna küla vahelisel maanteelõigul ajutiselt kiirus piiratud 30–50 km/h olenevalt lõigu pikkusest ja iseloomust. Liikluspiirangud puudutavad u 21 km pikkust maanteelõiku Mägipe, Kõpu, Heistesoo, Viita, Viitasoo, Nõmme, Villamaa, Luidja, Paope ja Jõeranna külasid läbival maanteel.
Võistluse ajaks maanteed liiklusele ei suleta, kuid nii autojuhtidel kui jooksjatel tuleb olla väga tähelepanelik kaasliiklejate suhtes. Liiklejatel tuleks nimetatud trassil liiklemisel arvestada mõni lisaminut ajakuluks võrreldes tavapärasega. Jooksjate ees sõidab ohutusauto, mis annab märku autole järgnevatest jooksjatest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411