Teisipäev, mai 28, 2013
 

Kristina Joaranna ja Everin Padari tulemused jäävad Hiiumaa spordiajalukku

Möödunud kolmapäeval selgitati Kärdla staadionil 65. korda Hiiumaa koolinoorte meistrid kergejõustikus.
Võistlustele andis omapoolse hinnangu peakohtunik Toivo Pruul, kes rõhutas: “Suurt rõõmu valmistas, et kohale tulid kõikide koolide õpilased ja nad olid võistlusteks korralikult valmistunud. Seda kinnitab asjaolu, et kõikide koolide õpilased võitsid auhinnalisi kohti. Ka koolidest palutud kohtunike­brigaadid olid õigeaegselt kohal ja tegutsesid asjatundlikult.”
Tänavuse aasta meistrivõistlustest jäävad Hiiumaa spordilukku Kristina Joaranna tulemus 11–12aastaste tütarlaste kaugushüppes 4.64 ja Everin Padari tulemus juunioride kuulitõukes 11.52, tõugatud väljaspool arvestust 4kg kuuliga.
Teen spordiliidule ettepaneku korraldada Hiiumaa koolinoorte meistrivõistlused piduliku kõrgetasemelise võistlusena, kuna õpetajad-treenerid ja õpilased on omapoolse töö võistluste kordaminekuks hästi teinud.
LEMBIT SAUER
spordiveteran

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411