Reede, mai 10, 2013
 

Kärdla LM avas võiduarve

Kärdla jalgpallimeeskond avas laupäeval Eesti meistrivõistlustel võiduarve. Neljandas liigas võideti võõrsil 3:1 Paldiski Majak. Väravad lõid Hendri Tärnu ja Mario Degtjov. Viimane tabas kahel korral, lüües mõlemad väravad kauglöökidest. Pühapäeval kell 13 võõrustatakse Taebla JK, kes tabelis neljas. Täpselt Kärdla LM Dagöplasti ees.
Päev varem võtab teises liigas Kärdla LM vastu Jõgeva SK Noorus-96, kes liigas 12. kohal. Samuti vahetult Kärdla tiimi ees ehk tuleb ka põhimõtteline lahing punktide pärast. Viimati jäädi võõrsil tasavägise mängu järel 2:3 alla Keila JK-le. Kärdla eest skoorisid Sander Laur ja Joonas Laasberg.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411