Reede, mai 31, 2013
 

HTÜ annetus tantsustuudiole

Hiiumaa tarbijate ühistu otsustas mullu Säästukaardi klientide poolt kasutamata jäetud boonusraha annetada Tiina tantsustuudiole.
Tiina tantsustuudios ehk Tt-stuudios tantsivad lapsed pea kogu Hiiumaalt, põhirühmades 72 ja ettevalmistusrühmades 97 last. “Just stuudio ülehiiumaaline haare sai annetuse saaja määramisel otsustavaks, sest ühistu eesmärk oli, et annetusest oleks võimalikult laialdane kasu,” selgitas HTÜ juhataja Merlin Tõnis.
2205eurose tšeki andis Tõnis üle eelmisel nädalal Tt-stuudio kevadkontserdil Kärdla kultuurikeskuses.
ETK Grupi nõukogu otsustas, et Säästukaardi klientide poolt eelmisel aastal kasutamata jäetud boonusraha saavad liikmesühistud annetada heategevuseks. Liikmesühistud otsustasid iseseisvalt, millises heategevusprojektis raha kasutada, kuid ETK Grupi nõukogu seisukoht oli, et raha tuleks annetada kohaliku kogukonna hüvanguks ja lastega seotud projektidele.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411