Reede, mai 10, 2013
 

Emmastes vallas oli suur kulupõleng

Kolmapäeval kella nelja paiku pärastlõunal anti päästjatele teada kulupõlengust Emmaste vallas Kõmmusselja külas. Päästjate saabudes selgus, et tugeva tuulega tehtud lõkkest süttis kulu ja kuusehekk. Päästjad kustutasid ligikaudu kahehektarilise tulekahju. Päästeamet tuletab meelde, et lõkke tegemisel tuleb jälgida tuule suunda ja tugevust, samuti peab olema lõkkekoht ette valmistatud ning selle kõrval kustutusvahendid. Suurem osa kulupõlengutest on sel aastal alguse saanud hooletust või järelvalveta jäetud lõkkest. Kulu põletamine on seadusega keelatud ja rahatrahviga karistatav tegevus.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411