Reede, aprill 26, 2013
 

Viiuliõpilase edukas esinemine

Kärdla muusikakooli 2. klassi viiuli eriala õpilane Helen Maiman esindas Hiiumaad 18. aprillil Harjumaal Kiilis toimunud Loode-Eesti regiooni viiuliõpilaste konkursil. Muusikakooli direktor Arvo Haasma, kes esinejad konkursile sõidutas, rääkis, et Heleni esitus õnnestus hästi ning tütarlaps pälvis nii publiku kui ka õpetajate sooja vastuvõtu. Heleniga olid kaasas tema õpetaja Koit Randus, Kristiina Harjak, kes saatis pala klaveril, ning ema. Kokku osales konkursil üle 40 väikese viiuldaja. Noorte muusikute sõitu toetas Kärdla linnavalitsus.
Hiiumaal õpetavad noori viiuldajaid Helje Ugam, Koit Randus ja Arvo Haasma.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411