Reede, aprill 26, 2013
 

Ministri aukiri Reet Kokovkinile

Regionaalminister Siim Kiisler tunnustas Reet Kokovkinit aukirjaga suure panuse eest Eesti saarte arengusse. Ministri käskkiri anti välja juba mullu detsembris, kuid aukirja ja lilled tõi maavanem Riho Rahuoja Kokovkinile alles hiljuti.
Kokovkin juhtis saarte elu korraldava Eesti saarte kogu eestseisust kolm koosseisu, aastatel 2003–2010. “Ta oli kõige tulihingelisem saarte elu edenemise eest seisja ja kõige pikemat aega eestseisuse eesotsas,” ütles praegune eesistuja Laine Tarvis.
Tema sõnul oli Kokovkini juhtimise ajal aktiivne ja hea koostöö vabariigi ministeeriumide ja ametkondadega, riigikogu ja rahvusvaheliste organisatsioonidega. Peale püsiasustusega väikesaarte seaduse vastuvõtmist tööd alustanud väikesaarte komisjonis oli ta aseesimees, esindas Eesti saarte kogu real rahvusvahelistel konverentsidel ja kohtumistel.
1992. aastal asutatud kogusse kuulub 18 saart.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411