Teisipäev, aprill 9, 2013
 

Koos Kooli aitab kooli minna

Heategevusprojekti Koos Kooli eesmärk on aidata suurperede lastel alustada kooliteed rõõmsalt ja hea varustusega. Annetuste toel kogutakse raha 1000 lapsele kooli minekuks vajalike tarvete ja ergonoomiliste koolikottide hankimiseks. Projekti kaudu saavad endale muretuma koolisügise ka kümme Hiiumaa suurperede last.
Koos Kooli projekt toimub juba teist aastat läbi MTÜ JCI Toompea koostöö Eesti lasterikaste perede liiduga. Aastal 2012 anti rikkalikult varustatud koolikotid üle 356 suurpere lapsele, kelle seas oli ka 12 Hiiumaa last.
Avatud on annetustelefon 900 7725, kuhu helistades annetate viis eurot. Avatud on ka pangakonto, kuhu saab kanda tulumaksuvabalt enda valitud summa (SA JCI Estonia Heategevusfond, 221050565002, märksõnaga KOOL).
Lisaks on võimalus osta koolitarbeid ja annetada need projektile – see on praktiline ja mugav võimalus eelkõige ettevõtetele. Projekti annetuskastid sularaha annetusteks on väljas Knopka, Sportlandi, Järva Tarbijate ühistu ja Juustukuningate kauplustes.

LIINA KAROTAMM
JCI Toompea
asepresident

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411