Reede, aprill 26, 2013
 

Kärdla alustab kodumängudega

Sel nädalavahetusel jõuavad Eesti jalgpalli MV liigamängud Kärdla staadionile.
Käesoleval hooajal teise liigasse tõusnud Kärdla Linnameeskond (LM) võõrustab laupäeval kl 13.30 ülivõimsas hoos olevat meeskonda Tartu JK Santos. Emajõelinna tiim on kahe mänguga löönud 19(!) väravat ja ise sisse lasknud kaks. Kohvilähkrid seni võidurõõmu maitsta ei ole saanud.
Pühapäeval kl 13.30 võtab Kärdla LM Dagöplast neljanda liiga teises voorus vastu Haiba JK. Rosinaks asjaolu, et sellesse tiimi kuulub 3. juunil Eesti koondise eest lahkumismängu mängiv Kristen Viikmäe. Esimeses voorus võttis Haiba tema löödud nelja värava toel kindla võidu.
Dagöplast oli sunnitud Toompea JK-le võõrsil 1:2 alla vanduma.

HERGO TASUJA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411