Teisipäev, aprill 30, 2013
 

HOK alustas hooaega oma lipu all

Toomas Mast
Tänavuse orienteerumisneljapäevakute hooaja esimesel päeval saatis metsaminejaid esmakordselt teele uus klubi värvides sini-kollane-valge lipp. Lipul on kujutatud Hiiumaa orienteerumisklubi (HOK) logo – jooksjat ja kontrollpunkti tähist. Hooaega alustati Antoni mäel, osales 75 orienteerujat, neist 14 jalgratastel. “Nii palju osalejaid pole olnudki, ilmselt lisas huvilisi rattaorienteerumine,” ütles HOKi president Eda Tärk. Ta kiitis, et rajameister Joonas Väärtnõu oli koostanud nutika raja ning lubas järgmise neljapäevaku rajameistrina, et märgib ka Paladele rattaraja.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411