Reede, aprill 19, 2013
 

Bonzo-Sööt-Kross Villalaos

Sel laupäeval mängivad-laulavad Kärdlas Bonzo, Jaan Sööt ja Märten Kross. Vastavatud Villalaos on see esimene live-kontsert. Kontsert algab 20. aprillil kl 20 ja kestab paar tundi. Pärast kontserti saab jalga keerutada 70ndate, 80ndate roki­muusika saatel, pakutakse jooke ja suupisteid. Avaras saalis on laudade taga 150 istekohta.
Korraldaja Indrek Elmend ütles, et eelmise peo sooja­probleem on lahenenud ning seekord on töös 110 kilovatised soojapuhurid, mis tunniga ruumi 18 kraadi sooja sisse saavad.
Elmendi käekirja on näha tema varasematest Hiiumaal korraldatud sündmustest: kontsert “Ja sõdurid laulsid” eelmise aasta lõpul Sõrul, aastavahetuse pidu Villa Loonas ning Noorkuu ja Kärdla kooli segakoori naiste­päevakontsert märtsis.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411