Reede, aprill 12, 2013
 

Berkmann juhib Eesti Ratsaliitu

Teisipäeval valis Eesti Ratsa­spordi Liidu uus juhatus oma esimesel töökoosolekul juhatuse esimeheks Jaanus Berkmanni.
Värske juhatuse esimees Jaanus Berkmann on Hiiumaa ratsaspordi kohalik eestvedaja ning tiitli Aasta põllumees 2012 nominent. Ta juhib MTÜsid Kärdla ratsaspordiklubi ja Hiidlaste Koostöökogu ning on populaarse ratsapordivõistluse Kärdla Ratsupäevad korraldaja.
Uude juhatusse kuuluvad lisaks Berkmannile Toomas Tõnise, Monika Sehver, Jaan Kallas ning Marti Hääl. Aupresidendiks kinnitati ühehäälselt Heiti Hääl, kes enne uuele positsioonile valimist oli 13 aastat liidu juhatuse esimees.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411