Reede, märts 22, 2013
 

Vigu juhtub ikka

Hiiu maavanem tunnistas tehtud viga, et jäälemineku keeld sai kehtestatud liiga laialt, kalamehi ja libedasõidu tegijaid unustades, ja parandas vea. Keeld kogus kohe palju pahaseid kommentaare. Kibekähku valmis isegi üks pilapilt koos kommentaariga, et maavanem jättis kalameestele vaid pool päeva võrkude väljatoomiseks. Vigu juhtub ikka ja kes kunagi ei eksi, eks see visaku esimene kivi. Natuke võiks ikkagi oodata ja enne mõelda – ehk olen isegi vigu teinud. Hiiu Leht tunnustab maavanema julgust vigu tunnistada ja parandada. Teadlik vassimine ja tehtud vea puhul enese õigustamine on libe tee, kust keeruline tagasi keerata ja uuesti usaldust taastada. 22. märts 2013

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411